Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kahraman Mehmetçik deprem bölgesinde! Adıyaman’ın köylerine yardım malzemelerini helikopterlerle dağıttılar

Kahraman Mehmetçik deprem bölgesinde!  Adıyaman’ın köylerine yardım malzemelerini helikopterlerle dağıttılar

 Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından afet bölgelerine çok sayıda yardım yapıldı. Bazı bölgelere ulaşım sıkıntısı yaşandığı için yardımlar ulaştırılırken zorlanıldı. Kahraman Mehmetçiklerimiz güvenliği sağladığı gibi köylere helikopterlerle giderek tonlarca yardım malzemesini vatandaşlara ulaştırdı. O anları ise Milli Savunma Bakanlığı paylaştı.

Kaydet
a- | +A

Türkiye, depremin 10. gününde hem yardımlarını hem de seferberliğini sürdürüyor. Depremin etkili olduğu illerden biri de Adıyaman'dı. Burada deprem nedeiyle büyük hasar oluştu ve köylerde bundan etkilendi. Kahraman askerlerimiz kara ulaşımın ın sıkıntılı olduğu köylere helikopterlerle giderek yardım ulaştırdı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kara Kuvvetlerimize ait helikopterlerle Adıyaman’ın köylerine yardım malzemelerini ulaştırmayı sürdürüyoruz. 10’uncu Komando Tugayımız da helikopterle taşınan yardım malzemelerinin vatandaşlarımıza dağıtımını sağlıyor” ifadeleri kullanıldı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.