Kahramanmaraş'ta babasını baltayla öldüren 14 yaşındaki çocuk tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta babasını baltayla öldüren 14 yaşındaki çocuk tutuklandı

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kahramanmaraş'ta yaşanan dehşet verici olayda, 14 yaşındaki bir çocuk, babasını baltayla öldürdü. Yaşanan vahşetin ardından olay yerinde yapılan incelemede, evdeki yiyeceklerde zirai ilaç zehri bulundu.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, 14 yaşındaki bir çocuk, babasını baltayla öldürdükten sonra tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Geben Mahallesi'nde A.B'nin (58) şüpheli ölümü üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı.

Jandarma ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme yaparak delilleri topladı. Yapılan mülakatlar ve evdeki kontrollerde, yiyecek maddeleri ve şırınga içerisinde zirai ilaç zehri bulundu. Bu durum üzerine olay günü maktulle evde yalnız bulunan 14 yaşındaki oğlu H.B'nin ifadesine başvuruldu.

H.B, ifadesinde babasının kendisine hakaret ve küfür ettiğini, kızgın demirle kendisini döveceğinden korktuğunu belirterek, bu sırada baltayla babasını öldürdüğünü itiraf etti. Olayda kullanılan baltanın çöp konteynerinin içinde bulunduğu belirlendi.

Zanlı H.B, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...