Kan donduran yeni tehditler! Hakan Çakır cinayetinde aileye gönderilen mesajlar dikkat çekti

Annesi ve kız kardeşiyle giderken çıkan kavgada bıçaklanarak Hakan Çakır'ın ailesine yönelik tehditlere yenileri eklendi. Baba Şahin Çakır telefonuna gönderilen son mesajları paylaştı.
Ankara'nın Keçiören ilçesinde 10 Ağustos'ta yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada öldürülen Hakan Çakır'ın (22) ailesi, küfür ve tehdit içeren yeni mesajlar almaya devam ettiklerini söyledi.
BABAYI VE KIZ KARDEŞİ ÖLDÜRECEKLER
Baba Şahin Çakır, telefonuna gelen mesajlarda kendisini ve diğer çocuklarını da öldürecekleri ifadelerinin yer aldığını söyledi.
Baba Çakır, gelen her türlü tehdide karşı duracağını ve oğlunun katillerinin en ağır cezayı alması için mücadele edeceğini kaydetti.
Öte yandan mesajların içeriği dikkat çekti. Mesajlarda katillerin akrabası olduğunu söyleyen kişiler Hakan Çakır'ın mezarını açacaklarını, kız kardeşini sokağa çıkarmayacaklarını söyleyerek ağıza alınmayacak hakaretler yazdılar.
İşte acılı babaya ve Çakır ailesine gönderilen o yeni tehdit mesajları:
