Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Karın ağrısı ve kanama şikayetiyle gittiği hastanede hayatının şokunu yaşadı

Karın ağrısı ve kanama şikayetiyle gittiği hastanede hayatının şokunu yaşadı
Fotoğraf Başlığı Karin agrisi ve kanama sikayetiyle gittigi hastanede hayatinin sokunu yasadi

Diyarbakır'da karın ağrısı, kanama ve kansızlık nedeniyle hastanelik olan kadının karnından 35 santim boyutunda miyom çıkartıldı.

Kaydet
a- | +A

Çermik ilçesinden 4 çocuk annesi 43 yaşındaki kadın, bir yıldır devam eden şiddetli karın ağrısı ve intrauterin kanama şikayetleriyle Çermik Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğine başvuruda bulundu.

BAKMADAN GEÇME
Rezil sloganların ardından en sert tepki Süleyman Soylu
HABER

Rezil sloganların ardından en sert tepki Süleyman Soylu'dan geldi: Sonucuna katlanırsınız!

TAM 35 SANTİM BOYUTUNDA

Yapılan muayene ve tetkikler sonrası rahminde iyi huylu miyom tespit edilen hastanın karnında büyüyen 35 santim boyutundaki miyom başarıyla çıkartıldı. Başarılı bir ameliyat gerçekleştirdiklerini belirten Op. Dr. Abdurrahman Sengi, hastanın uzun süredir hayat kalitesini bozan miyomu tamamen çıkardıklarını söyledi.

Karın ağrısı ve kanama şikayetiyle gittiği hastanede hayatının şokunu yaşadı - 1. Resim
Başlık ResmiKarın ağrısı ve kanama şikayetiyle gittiği hastanede hayatının şokunu yaşadı - 1. Resim

"HAYAT KALİTESİNİ BOZAN BİR MİYOM"

Sengi, "43 yaşındaki hastamız yaklaşık bir yıldır devam eden şiddetli kanama ve intrauterin kanama şikayetleri ile Kadın Hastalıkları ve Doğum kliniğimize başvurdu. Yaptığımız görüntüleme sonucu hastamızın rahminde yaklaşık 35 santim boyutlarında bir miyom tespit ettik. Hastamıza gerekli bilgilendirmeyi yaptıktan ve miyomun kötü huylu bir kitle olmadığını tespit ettikten sonra ameliyat kararı aldık. Yaklaşık 1,5 saat süren ameliyat sonucu hastanın uzun süredir hayat kalitesini bozan miyomu tamamen çıkardık. İki gecelik bir hastane yatışı sonrası hastamızı şifa ile taburcu ettik" dedi.

Karın ağrısı ve kanama şikayetiyle gittiği hastanede hayatının şokunu yaşadı - 2. Resim
Başlık ResmiKarın ağrısı ve kanama şikayetiyle gittiği hastanede hayatının şokunu yaşadı - 2. Resim

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.