Kasaya dalan hırsız tepsiyi başına yedi!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tekirdağ'da bir esnaf, müşteri olarak iş yerine giren hırsızı suçüstü yakaladı. Çileden çıkan esnaf, dayanamayıp börek tepsisini hırsızın başına geçirdi. O anlar kameraya yansıdı.

Çorlu’da yaklaşık iki hafta önce ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Olay, Kazımiye Mahallesi'ndeki börekçide meydana geldi.

BÖREK TEPSİSİNİ HIRSIZIN BAŞINA GEÇİRDİ

Sabaha karşı iş yerine müşteri kılığıyla gelen bir şüpheli, içeride kimseyi görmeyince kasaya daldı. Şüpheli, kasadaki paraları ceketinin cebine doldurdu. İş üstünde olayı fark eden dükkan sahibi esnaf Osman Kuyu, hırsızı fark edince sinirine hakim olamadı.

Kasaya dalan hırsız tepsiyi başına yedi!

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Esnaf, bir anlık kızgınlıkla börek tepsisini hırsızın başına geçirdi. Olayın ardından paraları cebine dolduran hırsız, olay yerinden koşarak uzaklaştı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, kameradan tespit ettiği hırsızı kısa sürede yakaladı. Şüpheli E.A. çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kasaya dalan hırsız tepsiyi başına yedi!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...