Gündem Kayaların başındaki lezzet: Osmanlı'dan bugüne bal yolculuğu Son Güncelleme: 26 Haziran, 2022 - 13:53 Paylaş × Paylaş Facebook X WhatsApp LinkedIn Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Kayalarin basindaki lezzet: Osmanli'dan bugüne bal yolculugu Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde asırlardır hem ayılardan korunmak hem de organik bal üretmek için kayalıklar üzerinde arıcılık yapılıyor. Kaydet a- | +A Editör: GÜLCAN AYBOGAN Paylaş × Paylaş Facebook X WhatsApp LinkedIn Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Yayın Tarihi | 26 Haziran, 2022 - 13:53 Haberle İlgili Daha Fazlası Gündem Bizi Takip Edin YORUMLAR Yorum için giriş yapın 0 yorum Daha Fazla Yorum Göster