Kılıçdaroğlu o afişin önünde poz verdi

Kılıçdaroğlu o afişin önünde poz verdi

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Elâzığ’da, kendisini eleştiren afişlerden birinin önünde fotoğraf çektirdi.

Elâzığlılar, CHP’lilerin ‘İHA ve SİHA üretimi duracak’, ‘HDP’ye bakanlık verilebilir’ sözlerini hatırlatarak, ‘Kılıçdaroğlu buna cevap verebilir mi?’ diye sordu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan CHP lideri, terör soruşturmaları kapsamında tutuklu bulunan, eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş için hazırlanan ve ‘Selahattin Demirtaş’ın göğsüne şeref madalyası takacağım’ yazılı afişin önüne geçerek, “Biz barışacağız” dedi. Afişlerin vatandaşların kalbini kırdığını öne süren Kılıçdaroğlu, “Birileri kendilerini Elâzığlı yerine koyup o pankartları basıyorlar, sırf kışkırtmak için insanları. Yurttaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor” ifadelerini kullandı. AK Parti Grup Başkan Vekili Yılmaz Tunç, CHP liderine tepki göstererek “Kılıçdaroğlu, yedinci ortağına mesaj verirken şehitlerimizin kemiklerini sızlattı” dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...