Kırmızı ışıkta geçen motosikletli feci şekilde can verdi

Kırmızı ışıkta geçen motosikletli feci şekilde can verdi
Başlık ResmiKirmizi isikta geçen motosikletli feci sekilde can verdi

Konya'da kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen motosikletin otomobile çarptığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü tedavi altına alındığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaydet
|

Kaza, akşam saat 21.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Dedekorkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi ile Beyşehir Caddesinin kesiştiği kavşakta meydana geldi.

Kırmızı ışıkta geçen motosikletli feci şekilde can verdi - 1. Resim
Başlık ResmiKırmızı ışıkta geçen motosikletli feci şekilde can verdi - 1. Resim

IŞIK İHLALİ YAPTI CANINDAN OLDU

İddiaya göre, Beyşehir Caddesi üzerinde seyir halinde olan ve kırmızı ışık ihlali yapan Ahmet Şahin Tarhan idaresindeki motosiklet, Sivaslı Ali Kemal Caddesi'nden seyir halinde olan M.F.T. yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen motosikletin sürücüsü ve yolcu olan A.Ç. yaralandı.

Kırmızı ışıkta geçen motosikletli feci şekilde can verdi - 2. Resim
Başlık ResmiKırmızı ışıkta geçen motosikletli feci şekilde can verdi - 2. Resim

Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsü Ahmet Şahin Tarhan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Motosiklette yolcu olarak bulunan A.Ç.'nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.