'Kız arkadaşıma yazdın' diyerek darp ettiler, kayda alıp paylaştılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da 2 genç 'Kız arkadaşıma yazdın' diyerek bir kişiyi darp etti. İki genç metruk binada darp ettikleri şahsın anlarını saniye saniye kaydedip sosyal medyada paylaştı.

Bursa’da ‘Sevgilime yazdın’ diyerek bir genci darp eden 2 kişi, o anları cep telefonu ile saniye saniye kaydedip sosyal medyada paylaştı.

METRUK BİNADA DARP ETTİ

Olay, merkez Osmangazi İlçesi Emek Mahallesi’nde bulunan metruk bir binada gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen iki şahıs metruk binaya götürdükleri bir genci ‘Kız arkadaşıma yazdın’ diyerek darp etmeye başladı. Darp edilen genç ‘Suratıma vurmayın’ dese de darp edenler dinlemedi.

SANİYE SANİYE KAYDETTİ

Kimliği belirsiz şahıslar, o darp anlarını cep telefonları ile saniye saniye kaydedip sosyal medyada paylaştı. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...