Kobani'den gelen teröristler, Şanlıurfa'yı kana bulayacaktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kobani'den gelen teröristler, Şanlıurfa'yı kana bulayacaktı

GÜNDEM Haberleri

PKK/YPG'li teröristler bu defa Şanlıurfa'da bombalı eylem yapacaktı. Emniyet birimlerinin başarılı operasyonu sonucu bu hain plan engellendi. Adliyeye sevk edilen Suriye uyruklu 3 militan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından PKK/YPG'li teröristler yine ülkeyi kana bulamak istedi. Suriye'nin Ayn El-Arap (Kobani) bölgesinden Türkiye'ye giriş yapan hainler, bombalı eylem gerçekleştirmek üzereyken güvenlik güçleri tarafından yakalandı. 

4 SURİYELİ YAKALANDI

Konuyla ilgili Şanlıurfa Valiliği'nden açıklama yapıldı. Valilik şunları kaydetti: Gözaltına alınan Suriye uyruklu 1 şahıs, terör örgütünden almış olduğu talimatla şehrimizde bombalı eylem yapmak için gönderildiğini beyan etti. Zanlıyla irtibatlı olduğu belirlenen Şanlıurfa ve Bursa'da Suriyeli 3 şüpheli daha yakalandı. İşlemleri akabinde adli mercilere sevk edilen 4 şüpheli şahıstan 1'i adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı, diğerleri tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...