Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kocaeli'de okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi

Kocaeli'de okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi
Fotoğraf Başlığı Kocaeli'de okullar tatil mi? Valilikten açiklama geldi

İstanbul'da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından okullar tedbir amaçlı 2 günlüğüne tatil edildi. Depremi hisseden illerden biri de Kocaeli oldu. Sosyal medyada ise Kocaeli'de de okulların tatil edildiğine yönelik iddialar ortaya atıldı. Peki Kocaeli'de okullar tatil mi? Valilikten son dakika açıklaması geldi.

Kaydet
a- | +A

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, depremin ardından TGRT Haber canlı yayına yaptığı açıklamada tedbir amaçlı olarak okulların 2 günlüğüne (Perşembe ve cuma) tatil edildiğini duyurdu. Hemen ardından YÖK Başkanı Prof.Dr. Erol Özvar İstanbul'daki üniversitelerde de eğitime iki ara verildiğini açıkladı. 6,2 büyüklüğündeki şiddetli depremi hisseden illerden Kocaeli'de de okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Valilik son dakika açıklamasında bulundu.

BAKMADAN GEÇME
Tekirdağ
HABER

Tekirdağ'da okullar tatil mi? 24 Nisan Tekirdağ Valiliği okullar tatil açıklaması

KOCAELİ'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

24 Nisan Perşembe günü Kocaeli'deki tüm resmi ve özel okullarda 1 gün süreyle eğitime ara verildiği duyuruldu. Valilik açıklamasında, öğrencilerin ve personelin güvenliği gözetilerek bu kararın alındığı belirtildi.

Kocaeli'de okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi - 1. Resim
Başlık ResmiKocaeli'de okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi - 1. Resim

BAKMADAN GEÇME
İstanbul depremi sonrası
HABER

İstanbul depremi sonrası 'fay' vurgusu!: 'Bir kısmı kırıldı, ucuz kurtulduk'

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.