Kritik zirve sonrası Bakan Çavuşoğlu'ndan ilk mesaj: Diplomasi çabamızı sürdüreceğiz

Düzenleyen:
Kritik zirve sonrası Bakan Çavuşoğlu'ndan ilk mesaj: Diplomasi çabamızı sürdüreceğiz

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da gerçekleşen kritik zirve sonrası ilk açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Temennimiz bölgemizde barışın yeniden tesis edilmesi. Rusya ile Ukrayna arasında diplomasinin işletilmesi için çabalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun liderliğindeki ve  Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitri Kuleba’nın katıldığı üçlü barış zirvesi sona erdi. 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN İLK MESAJ 

Kritik zirvenin ardından Bakan Çavuşoğlu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Çavuşoğlu paylaşımında, "Barışa ihtiyacın en fazla olduğu bu zamanda, Antalya Diplomasi Forumu marjında Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarım Lavrov ve Kuleba'yla üçlü formatta görüştük. Temennimiz bölgemizde barışın yeniden tesis edilmesi" ifadesini kullandı. 

Kritik zirve sonrası Bakan Çavuşoğlu'ndan ilk mesaj: Diplomasi çabamızı sürdüreceğizMevlüt Çavuşoğlu'nun paylaşımı.

Çavuşoğlu mesajında Rusya ile Ukrayna arasında diplomasinin işletilmesi için çabalarını sürdüreceklerini vurguladı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...