Küçük çocuk direksiyona geçti! Polis kulübesini yerle bir etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bakırköy'de dün akşam saatlerinde 18 yaşından küçük ehliyetsiz sürücü, aracın kontrolünü kaybederek polis kulübesine çarptı. Polis memurunun kaza sırasında lavaboda olması faciayı önledi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

18 yaşından küçük bir çocuk, Bakırköy'de dün akşam saatlerinde otomobilin direksiyonuna oturdu. Küçük çocuk direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda bulunan polis merkezi önündeki nöbetçi kulübesine çarptı. Olay sırasında şans eseri güvenlik kulübesi boştu, kıl payı kurtunulan faciada görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Ataköy'de dün akşam saatlerinde saat 23.30 18 yaşından küçük olan P.Y. arkadaşları ile gezintiye çıkmak için arabaya bindi. P.Y., Park halinde olan arabayı çalıştırdıktan sonra otoparktan çıkış yaptı. P.Y. yola doğru yöneldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek hemen karşı kaldırımda olan polis merkezi noktasındaki nöbetçi kulübesine çarparak devirdi.

KULÜBE YERLE BİR OLDU

Çarpmanın etkisiyle polis kulübesi yerle bir olurken, 18 yaşından küçük sürücü P.Y. ve arkadaşları araçtan inerek olay yerinden uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşlar, polis memurunun o an lavaboya gittiği ve kazanın hemen sonra gerçekleştiğini söyledi.

Kazada ölen veya yaralanan olmadı. 18 yaşından küçük sürücü Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’nde gerçekleştirilen işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  Kaza anı çevrede bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

SANİYELİK BİR İŞ

Görgü tanıklarından Yaşar Ertuğrul, kazı anında polis memurunun lavaboya gittiğini ve kazanın sonra gerçekleştiğini söyledi. Ertuğrul, “Direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ondan sonra direkt buraya girdi. Bir anda oldu zaten. Saniyelik bir iş. Park halindeki arabayı çalıştırmışlar. Ondan sonra yola çıkacakları zaman direksiyon hakimiyetini kaybedip direkt kulübeye giriyor araba. O anda arkadaş lavaboya gitmişti. Kulübede değildi. Burası polis kulübesi. Zaten olay şans eseri O lavaboya gittiğinde gerçekleşti. Başka bir şey yok şükürler olsun” ifadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...