Küçükçekmece'de doğalgaz patlaması! 1 kişi öldü, 5 yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Küçükçekmece'de 4 katlı binanın bodrum katında doğalgaz kaynaklı olduğu iddia edilen bir patlama meydana geldi. 2'si ağır 5 kişinin yaralandığı patlamada olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İstanbul Valiliği patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği duyurdu.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Divan Sokak’ta meydana gelen ve ilk belirlemelere göre doğalgaz kaynaklı olduğu tespit edilen patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si ağır olmak üzere toplam 5 kişinin de yaralandığı açıklandı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'de olay yerinde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Başkan Çebi, " Patlamanın tam sebebini yetkililerden öğrenmeye çalışıyorum. İlk bilgiler teyide muhtaçtı. Doğal gaz patlaması olduğu söyleniyor. Ancak yapılan çalışmalarda içerde antibakteriyel yaklaşık 20 santim uzunluğunda tüplerin olduğunu gördük. Bu tip tüplerin havayla ve ateşle temas ettiğinde patlama özelliği olan tüpler.

Ne amaçla buraya geldi, ne amaçla dolduruldu bunları bilmiyoruz. Onlardan kaynaklanan bir patlamanın daha yüksek olduğunun kanaatindeyiz. İlgililerden almış olduğum bilgiye göre. Son durum içerden molozlar dışarı atılıyor. Temizlik devam ediyor. Toplam altı kişi yaralandı bir kişi öldü. Altı kişiden beşi patlamanın olduğu bölgede bunlar yabancı uyruklu kişiler bunların biri kız çocuğu. Arka binadaki dairede dumandan etkilendi. Altı kişi hastanede tedavi altında bir kişi vefat etti . İtfaiye, AFAD, Emniyet burada. Onlardan detayları öğrenmeye çalışıyoruz. Doğal gaz mı, yoksa içeride bulunan kimyasallardan mı çıktığını içerideki ekipten öğreneceğiz" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...