Kütahya'da iki araç kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kütahya'da iki araç kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Kütahya'da feci bir kaza yaşandı. İki otomobil kafa kafaya çarpıştı, araçlardan biri şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Kütahya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.İhlas Haber Ajansı'nın haberin göre; Emet Belediye Meclis üyesi İsmail Hakkı Kurt’un da içinde bulunduğu araç, Çavdarhisar-Kütahya yolu Abaş köyü yakınlarında karşı yönden gelen Hüseyin Dinç yönetimindeki araçla çarpıştı.

KAZA KARI KOCAYI AYIRDI

Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri şarampole devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada Emet Belediye Meclis üyesi İsmail Hakkı Kurt’un eşi Emine Kurt olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 5 kişinin ilk müdahalesi sağlıkçılar tarafından olay yerinde yapıldı. Yaralılar ambulanslarla Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı, içlerinden durumunun ağır olduğu öğrenilen Kezban Semiz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...