Kütahya'da korkutan deprem | Son depremler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA-AA
Kütahya'da korkutan deprem | Son depremler

GÜNDEM Haberleri  / İHA-AA

Son dakika... Kütahya'nın Gediz ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD verilerine göre, Kütahya'nın Gediz ilçesinde saat 18.45'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 10,02 kilometre olarak açıklandı.

Kütahya'da korkutan deprem | Son depremler

İLK BELİRLEMELERE GÖRE DEPREMDE CAN VE MAL KAYBI YOK

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, Kütahya'nın Gediz ilçesinde saat 18.45 de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde ilk belirmelere göre, herhangi bir can ve mal kaybı olmadığı, ancak kısa süreli bir paniğe neden olduğu öğrenildi.

Kütahya'da korkutan deprem | Son depremlerGediz Kaymakamı Hakan Alkan yaptığı açıklamada, depremin ardından ilgili ekiplerin saha çalışmasına hemen başladığını söyledi.

Köy muhtarlarıyla da görüşmeler yapıldığını anlatan Alkan, "Depremde ilk belirlemelere göre ilçe genelinde olumsuz bir durum yok. Herhangi bir olumsuz ihbar da almadık. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor." ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA-AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...