Mahalle muhtarı, Erdoğan için 7 küçükbaş kestirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Yozgat Aydıncık ilçesi Yenimahalle Muhtarı Osman Çıtak, seçim için verdiği adağını tuttu. Çıtak, Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından 7 koyun kestirdi. Muhtar Çıtak "Cumhurbaşkanı'mıza hepsi feda olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zafer, bütün yurtta coşkuyla karşılandı. Erdoğan'a en yüksek oy çıkan şehirlerden biriyde Yozgat'tı... 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan seçimlerin ilk turunda Erdoğan, 185.629 oyla Yozgat'ta yüzde 72,70 oranına ulaştı. İkinci turda oylarını 190.924'e çıkaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehrin %76,36'sının tercihi oldu. İlk turda 54.485 oyla yüzde 21,34 oranında oy alan Kemal Kılıçdaroğlu ise ikinci turda 59.098 ile %23,64'e yükseldi.

DAVULLU ZURNALI KUTLAMA

Bu sonuçların ardından Aydıncık ilçesi Yenimahalle Muhtarı Osman Çıtak, adağını yerine getirdi. Çıtak, 7 küçükbaş birden kestirdi. Vatandaşlar da davullu zurnalı kutlama yaptı, oyunlar oynadı.

"CUMHURBAŞKANIMIZ YEDİ DÜVELLE SAVAŞTI"

Muhtar Çıtak "Seçim ikinci tura kaldığı için kısmet bugüneymiş. 7 adağı Cumhurbaşkanı'mız adına kesiyorum. Çünkü O yedi düvelle savaştı. Bunlar ona helal olsun. Kendisine hayırlı olsun, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Öte yandan, Aydıncık ilçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 80,50, Kılıçdaroğlu ise 19,50 oranında oy aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...