Malatya'da korkunç kaza! Araç bariyerlere çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Malatya'da korkunç kaza! Araç bariyerlere çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Malatya’da sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç bariyerlere çarptı ve savruldu. Yaşanan dehşet kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.

Malatya'da kontrolden çıkan araç bariyerlere çarpınca felaket kaçınılmaz oldu. Sabah saatlerinde Malatya-Kayseri karayolu Aşağıulupınar Mahallesi’nde yaşanan kazada iddiaya göre, Malatya istikametine seyir halinde olan M.H.A. (35) idaresindeki 34 CRD 946 plakalı Citroen marka hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra savruldu.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada araç sürücüsü ile birlikte A.A. (69), Z.A. (1), S.A. (25) ve M.E.A. (4) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, ilçe devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan A.A (69) ile Z.A (1) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...