Maltepe'de kan donduran cinayet! Bakıcıyı çocuğunun gözü önünde çekiçle öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Maltepe'de kan donduran cinayet! Bakıcıyı çocuğunun gözü önünde çekiçle öldürdü

GÜNDEM Haberleri

Maltepe'de bir kişi, küçük çocuğunun gözü önünde yaşlı annesine bakıcılık yapan genç kadını çekiçle darp ederek öldürdü. Vahşi cinayet işlenirken sesleri duyan mahalle sakinlerinin çağırdığı polis cani adamı kelepçeleyip ifade almak için karakola götürdü.

Bakıcı ve şahıs arasında yaşanan tartışma feci bitti. Korkunç ve çekiçli cinayet küçük çocuğun gözü önünde yaşandı. Maltepe Zümrütevler Mahallesi'de sabah saatlerinde meydana gelen olayda Kamil Hakan K. isimli şahıs, 83 yaşındaki annesinin bakıcılığını yapan Nursel B. isimli genç kadınla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. 

Maltepe'de kan donduran cinayet! Bakıcıyı çocuğunun gözü önünde çekiçle öldürdü

ÇEKİÇLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın büyümesiyle şüpheli şahıs, eline aldığı çekiçle genç kadını çocuğunun gözleri önünde darp ederek öldürdü. Sesleri duyan mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Adrese gelen ekipler şüpheli şahsı gözaltına alırken, kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Maltepe'de kan donduran cinayet! Bakıcıyı çocuğunun gözü önünde çekiçle öldürdüMaltepe'de çekiçle kadın cinayetinde saldırgan çocuğun gözleri önünde bakıcıyı öldürdü. Fotoğraf-İHA

'ÖZLEM KES ARTIK' DİYORDU'

Olaya ilişkin konuşan Öznur Türkan, "Sabah saatlerindeydi. Dışarıdan gelen sesleri uyandık. Özlem kes artık yeter diyordu. Bir anda kadının sesi kesildi. Adamın onu darp ettiği anlar ise ses olarak geliyordu. Zaten kısa süre sonra polis olay yerine geldi. Adamı kelepçeleyip götürdüler" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...