Manisa'da zincirleme kaza! 10 kişi yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Manisa'da zincirleme kaza! 10 kişi yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Manisa'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda bir ticari araç ile otomobil çarpıştı. Bu esnada arkadan gelen işçi servisi de hafif ticari araca çarptıktan sonra aydınlatma direğine çarptı. Zincirleme kazada 10 kişi yaralandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde işçi servisi, otomobil ve hafif ticari aracın karıştığı trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde İzmir - Ankara karayolu üzeri OSB Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Turgutlu istikametine seyir halinde olan Ramazan K. (41) yönetimindeki hafif ticari araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aynı yönde giden Serdar Ç. (40) yönetimindeki otomobille çarpıştı.

KAZADA 10 KİŞİ YARALANDI

Bu sırada arkadan gelen Zekeriya B. (39) yönetimindeki işçi servisi, önce hafif ticari araca, ardından refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 9'u işçi servisinde olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi ve Manisa Şehir Hastanesine sevk edilen yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Manisa'da zincirleme kaza! 10 kişi yaralandı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...