Mezarlıkta dehşet! Çığlık sesine koşanlar korkunç bir manzara ile karşılaştı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Mezarlıkta dehşet! Çığlık sesine koşanlar korkunç bir manzara ile karşılaştı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kocaeli’de korkunç bir olay yaşandı. Mezarlıktan gelen çığlık sesine koşanlar gördükleri manzara ile şoke oldu. Ağır yaralı oldukları berlirlenen iki kuzen hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli’de mezarlığa giderek madde kullanan iki kuzen, baltalı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı. Feci olay, Körfez'e bağlı Yukarı Hereke Mahallesi Eski Osmanlı Mezarlığında yaşandı.

ELİNDE BALTA İLE MEZARLIĞI BASTI

Amca çocukları olan Y.B. (25) ve H.B. (21) geç saatlerde mezarlığa giderek madde kullanmaya başladı. İki kuzenin mezarlıkta olduğunu öğrenen husumetlisi C.Ş. (24), yanına aldığı balta ile mezarlığa gitti. C.Ş., tartıştığı husumetlilerine balta ile saldırmaya başladı. Y.B. sırtından ve karnından, H.B. ise baldırından ve elinden yaralandı. Zanlı ise olayın ardından kayıplara karıştı.

ÇIĞLIK SESLERİNE GİDENLER ŞOKE OLDU

Çığlıkları duyarak mezarlığa gelen vatandaşlar iki kişinin kanlar içinde olduğunu görünce şaşkına döndü.  İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İki yaralının da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olaya ilişkin inceleme başlatan jandarma ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri sonrasında iki kişi serbest bırakılırken C.Ş. ise adliyeye sevk edildi. Savcı karşısına çıkarılan C.Ş. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...