Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Milli Savunma Bakanı Güler: Sürecin sabote edilmesine karşı hazırlıklıyız

Milli Savunma Bakanı Güler: Sürecin sabote edilmesine karşı hazırlıklıyız
Fotoğraf Başlığı Milli Savunma Bakani Güler: Sürecin sabote edilmesine karsi hazirlikliyiz

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörsüz Türkiye sürecinin devletin kurumları ile koordineli olarak ve şeffaflık içerisinde yürütüldüğünü söyledi.

Kaydet
a- | +A

HABER MERKEZİ / ANKARA - Bakan Güler, milletvekillerinin PKK’nın fesih ve silah bırakma sürecine ilişkin sorularını cevapladı. Güler “Alınan karar kapsamında sahada atılan somut adımlar yakından takip edilmekte ve süreç esnasında meydana gelen gelişmeler milletimizle paylaşılmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, sürecin sabote edilmesine, bu süreçte yaşanabilecek sözlü ve eylemsel provokasyonlar dâhil her türlü duruma karşı dikkatli ve hazırlıklıdır” dedi.

TEHDİT ORTADAN KALKACAK

TSK’nın, ismi her ne olursa olsun; ülkeye, millete, bölgenin  istikrarına ve insanlığa tehdit oluşturan terör örgütleri var olduğu müddetçe mücadelesini büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğini hatırlatan Millî Savunma Bakanı Güler “Bu kapsamda; terör örgütü tarafından kullanılan bölgelerde arazi arama tarama; mağara, sığınak, barınak ile mayın, el yapımı patlayıcı tespit ve imha çalışmalarına bölgenin temizlendiğinden ve ülkemize bir daha tehdit oluşturmayacağından emin olunana kadar kararlılıkla devam edilecektir” diye konuştu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.