MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın istifa etti

MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın istifa etti
Başlık ResmiMKE Genel Müdürü Ahmet Taskin istifa etti

Makine Kimya Enstitüsü Genel Müdürü Ahmet Taşkın, sürpriz bir karar alarak istifa ettiğini duyurdu. Taşkın’ın istifası, dün Kırıkkale’de iki bakanın da katıldığı törene gitmemesiyle ortaya çıktı.

Kaydet
|

TÜBİTAK SAGE ile MKE’nin birlikte geliştireceği Ar-Ge projeleri için Kırıkkale’de imza töreni düzenlendi.

Törene Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün de katılmasına karşın MKE Genel Müdürü Taşkın törene gitmedi.

Hürriyet’te yer alan habere göre; Taşkın’ın yerine törende MKE’yi Genel Müdür Yardımcısı Akif Akgül, temsil etti.

Taşkın’ın sürpriz bir kararla istifa ettiği ortaya çıkarken, MKE’den bir yetkili ise Taşkın’ın şimdilik izin aldığını ileri sürdü.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.