MSB açıkladı: Saldırı girişiminde bulunan 11 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
MSB açıkladı: Saldırı girişiminde bulunan 11 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Kahraman Mehmetçik, yurt içinde ve sınır ötesi yapılan operasyonlarla teröre göz açtırmıyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 11 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman komandolarımız, Fırat Kalkanı bölgesinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 11 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verildi.

MSB açıkladı: Saldırı girişiminde bulunan 11 terörist etkisiz hale getirildi

BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE 5 TERÖRİST ETKİSİZ

Öte yandan, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından dün yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

MSB'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok. Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG'li terörist, kahraman komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...