Terör örgütü deprem dinlemedi! MSB duyurdu: Saldırı girişimindeki 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

- Güncelleme:
Terör örgütü deprem dinlemedi! MSB duyurdu: Saldırı girişimindeki 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyine yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Deprem bölgesindeki çalışmalara aralıksız destek veren Mehmetçik, terörle mücadeleyi de azim ve kararlılıkla sürdürüyor. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi” ifadeleri kullanıldı. 

MEHMETÇİK AFET BÖLGESİNDE VE SINIR ÖTESİNDE SAHADA

Mehmetçik, deprem bölgesinde gece saatlerinde genel güvenlik ve asayişin sağlanması için çalışıyor. Sokaklarda önlem alan askerler, boşaltılmış az hasarlı ya da hasar görmemiş binalardan hırsızlık yapılmaması için de önlem alıyor. Gündüz saatlerinde deprem bölgesinde yürütülen çalışmaların emniyetli ve koordineli şekilde gerçekleştirilmesine destek olan Türk askeri, depremin en çok hasar verdiği illerde halka güven veriyor. Sahadaki çalışmaların emniyetli yürütülmesine destek veren ve sahada arama-kurtarma faaliyetlerine katılan Mehmetçik, sınır ötesinde de hain PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirdi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1624360478032920577

                           

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...