Muharrem İnce'den muhalefete yaylım ateşi: PKK'ya selam verirseniz halk hesap sorar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce katıldığı programda muhalefete sert sözlerle yüklendi. İnce, "Muhalefetin yöntemleri yanlış. İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz. PKK, FETÖ terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar. Zaten 6'lı Masa ilke ittifakı değil çıkar ittifakıydı" dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde parti liderleri ve adaylarını çalışmalarına hız verdi.

"MUHALEFETİN YÖNTEMLERİ YANLIŞ"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de CNN Türk'te katıldığı canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulundu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen İnce, "Muhalefetin yöntemleri yanlış. İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz. Güvenlik tencerenin önündedir. PKK, FETÖ terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar." dedi.

"6'LI MASA ÇIKAR İTTİFAKIYDI"

İnce açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Çekilmeler muhalefetin aleyhine. Yerel seçimde süreç iyi yönetilmiyor. Baştan kurgu yanlıştı zaten. 6'lı Masa ilke ittifakı değil çıkar ittifakıydı. Herkesin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olduğu ittifak olmaz. Ortaya ilkeleri koyarsınız, dersiniz ki biz bilimi esas alacağız, biz ekmeği nasıl ucuza yediririz bunun hesabını yapacağız.

Sayın Kılıçdaroğlu benim önerimi dinleseydi şimdi Cumhurbaşkanı'ydı. Dedim ki; 'Bu Davutoğlu, Babacan'ın bunların oyu yok' dedim. Belediye başkanlarını da bu işe bulaştırma. Bırak, onlar görevini yapsın. Sayın Akşener de yardımcınız olsun. Bir yardımcı olsun. Ben de geliyorum dedim. Onu desteklemek için. Bakanlık istemiyorum, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı istemiyorum. O zaman güven verirdi. Karşılıksız... Bu önerim var. Sayın Akşener deseydi, 'Ben Cumhurbaşkanı Yardımcısıyım', ben de mitinglere geleceğim. Hiçbir şey istemiyorum. Bu iktidarı yenelim. Ama bunu yapmadılar. Böyle olsaydı insanlara güven verirdi. 

7 tane Cumhurbaşkanı Yardımcısı yaptığınız zaman ortalama bir insan şöyle düşünür; Bunlara 7 tane maaş verecekler. İstanbul ve Ankara belediye başkanları bırakacak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak. Yardımcılarının memuru olacak. Bunlar insanlara güven vermerdi. İnsanlar dedi ki; 'Yine de bunlardan bir şey olmaz. Biz Erdoğan ile devam edelim' dediler."

"KAAN'LA GURUR DUYUYORUM"

İnce ayrıca yerli savaş uçağımız KAAN'ın ilk uçuşunu başarıyla tamamlaması için de "Gurur duyuyorum. Memleket için yapılan şeyleri destekliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...