Muhittin Böcek: Ben ölüm döşeğindeyken koltuk sevdasına düştüler

Muhittin Böcek: Ben ölüm döşeğindeyken koltuk sevdasına düştüler

GÜNDEM Haberleri

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yaklaşık dört ay koronavirüs tedavisi gördürdükten sonra taburcu edilen CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kendisi hayatta kalma mücadelesi verirken partisi içinde koltuk sevdasına düşenlere tepki gösterdi.

Göreve başladıktan sonra yayımladığı mektubunda “Öleceğimi düşünerek gelecek hesapları yaptılar” deyip CHP’lilere sitem eden Böcek, “Ben ölüm döşeğindeyken ölüm haberleri yazanlar, bazen bu koltuk sevdasına düşenler, sayısı çok azdır onların. Dışardan ben hiçbir partiden bunları duymadım Yapılanlar ahlaki yönden veya nezaket kurallarına çok aykırıydı” dedi.  Böcek, eleştirilerini peş peşe sıraladığı mektubunu CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu dâhil bütün parti yönetimine de ilettiğini istifayı ise düşünmediğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...