Murat Kurum'dan minibüs esnafına ziyaret

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Murat Kurum'dan minibüs esnafına ziyaret

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, kent ulaşımının önemli bir ayağı olan minibüs esnafını ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Kurum, "AK Parti olarak da her zaman sizlerin yanında durduk. AK Parti olarak metro ve metrobüs gibi toplu ulaşım araçlarının artmasından dolayı da boşa çıkan minibüsçülerin taksiye çevrilmesine yönelik teklifi meclisimizden geçirdik" dedi. 

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, aday ilanının ardından seçim çalışmalarına hız vermiş, ana gündem maddesi olarak da 'kent ulaşımı'na yönelik vaatlerini sıralamıştı. Ulaşımdaki aksaklıklara sık sık dikkat çeken Kurum, bugün mega kentin ulaşımında önemli bir yere sahip olan minibüs esnafını ziyaret etti. 

Bahçelievler Bakırköy Minibüs Esnafı Dayanışma Yardımlaşma Koruma Derneği’ndeki ziyareti sonrası basın açıklamasında bulunan Kurum, Bakırköy’ün ne sorunu varsa Küçükçekmece’nin ne derdi varsa Fatih’in, Arnavutköy’ün ne sıkıntısı varsa hep milletimizin yanında olmaya gayret gösterdik. İstanbul’a ve Bakırköy’e İstanbul’un 39 ilçesine hizmet etmeyi de bir şeref olarak gördük. Bu şerefle sokakta milletimizin yanındaydık. Her zaman da Bakırköy’de yaşayan kardeşlerimizin daha huzurlu olması gayesini güldük.

'SABIRSIZLIKLA 31 MART AKŞAMINI BEKLİYORUZ'

Bugün olduğu gibi her zaman da sıkıntılarını dinlemek, onlara çözüm bulmak için bu istişarelerimizi yaptık. İstanbul’umuzun yeniden eserler şehri olması için de sabırsızlıkla 31 Mart akşamını bekliyoruz. Bu yüzden çok çalışacağız. Eserlerin İstanbul’u yapmak için, milletimize bu hizmetleri yapmak için çok çalışacağız. İstanbul gibi 16 milyon nüfusu olan onlarca ülkeden daha büyük bir şehirde iş yapmak kolay değil. Üreteceksiniz, milletin sorunlarını çözmek için çalışacaksınız. Her iş zordur ama gerçekten sizin yaptığınız iş hepsinden daha zor. Bu kalabalıkta, bu trafik sıkışıklığında, bu karmaşada direksiyon sallamak gerçekten çok daha zor” dedi.

MİNİBÜSLER TAKSİYE ÇEVRİLECEK

Minibüslerin taksiye çevrilmesi konusunda konuşan Kurum, “Bugün yarı zamanlı çalışan bir İBB yönetimi mevcut. Mesailerini, enerjilerini İstanbul’a, İstanbul halkına harcamıyorlar. Şehrin sorunlarına bu kadar vakıf olduklarını düşünmüyorum. Çünkü minibüsçünün bir derdi varsa gelip dinleyeceksin. Çözüm için bir irade ortaya koyacaksın. Bu iradelerin de konulmadığını net bir şekilde görüyoruz.

Murat Kurum'dan minibüs esnafına ziyaret

5 yılda bu şehre kimin neler yaptığını en iyi siz biliyorsunuz. Ne yapmadığını da en iyi siz biliyorsunuz. Bu yüzden sizi görmeyen sizi dinlemeyen İstanbul’u göremez, İstanbul’u anlayamaz. AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak daima sizi görüyor, sizi dinliyoruz. Sıkıntılarınızı, dertlerinizi ve sorunlarınızı da çözmenin gayreti içerisinde oluyoruz. Minibüslerin taksiye çevrilmesi noktasında AK Parti olarak da her zaman sizlerin yanında durduk. AK Parti olarak metro ve metrobüs gibi toplu ulaşım araçlarının artmasından dolayı da boşa çıkan minibüsçülerin taksiye çevrilmesine yönelik teklifi meclisimizden geçirdik. Ben size Murat Kurum sözü veriyorum. Biz attığımız her adımda esnafımızla, minibüsçümüzle, İstanbullu kardeşlerimizle birlikte istişare edeceğiz. Bu kararı birlikte hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

'İSTANBUL'UN FETRET DÖNEMİ BİTECEK'

Kurum konuşmalarını şu şekilde sürdürdü:

Biz birlikte olduğumuz sürece güçlüyüz. Bizi biz yapan değerler budur. Bir çok sivil toplum örgütümüzün başkanı burada. Bu başkanlarımızın tek derdi Bakırköy’ün esnafı, Bakırköy’ün geleceği, İstanbul’un geleceği. Biz de bu anlayışla sizlerle birlikte el ele kol kola gideceğiz. 31 mart akşamı İstanbul’da oluşan bu duraklama dönemini, fetret dönemini Bakırköy’le İstanbul’un 39 ilçesiyle hep birlikte bitireceğiz.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...