'Ne bakıyon' dayağına çevredekiler seyirci kaldı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
'Ne bakıyon' dayağına çevredekiler seyirci kaldı!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde lüks bir mekandan çıkan iki kişi spor otosu ile mekan önünde bulunan bir kişiyi kadınlara laf attı iddiasıyla öldüresiye darp etti. Bölgede bulunan onlarca kişinin darp anlarına sessiz kalması dikkat çekti.

Aydın Kuşadası'nda Türkmen Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde gece yarısı bir mekanda yanlarındaki hanımlarla eğlenen iki kişi kendileri hesap ödedikleri sırada, dışarı çıkan kadınlara bakıp laf attığı iddiasıyla lüks aracının direksiyonunda olan bir şahsı öldüresiye dövmeye başladı.

'Ne bakıyon' dayağına çevredekiler seyirci kaldı!

ÇEVREDEKİLER SEYİRCİ KALDI

İki kişi tarafından yumruklu tokatlı saldırıya uğrayan diğer şahıs adeta mahsur kaldığı üstü açık lüks aracın direksiyonunda elini bile kaldıramazken, feci darp olayına çevredekiler de seyirci kaldı.

Vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenen darp olayının ardından kimsenin kimseden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...