Nevşehir'deki katliam gibi kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Nevşehir'deki katliam gibi kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu!

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Nevşehir'de dün meydana gelen kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç kontrolden çıkarak takla attı. Arabanın kopan parçaları aynı yönde giden iki araca kaza yaptırdı. Olay yerinde can pazarı yaşanırken 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Ölenlerin kimlikleri belli oldu...

Nevşehir'de takla atan otomobilden kopan parçalar iki aracın çarpışmasına yol açtı. Üç otomobilin karıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Nevşehir'deki katliam gibi kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu! - 1. Resim

Nevşehir-Kayseri karayolu Bozca köyü yakınlarında seyir eden Hamza Ö.’nün kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Takla atan otomobilden kopan parçalar nedeniyle aynı istikamete giden Metin Ergüneş'in kullandığı otomobil ve Ömer Sökmen’in kullandığı araç çarpıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Nevşehir'deki katliam gibi kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu! - 2. Resim

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada ilk belirlemelere göre Ömer Sökmen, Metin Ergüneş ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Servet Ergüneş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar Nevşehir ve Kayseri’deki hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...