‘O doktoru Konya’daki doktor gibi öldüreceğim’ dedi, polis harekete geçti

Düzenleyen:
‘O doktoru Konya’daki doktor gibi öldüreceğim’ dedi, polis harekete geçti

GÜNDEM Haberleri

Konya’da görev yapan doktor Ekrem Karakaya’nın görevi başında bir hasta yakını tarafından öldürülmesi infiale neden olmuştu. Olayın ardından kısa bir süre geçmesine rağmen bir skandal daha yaşandı. Sakarya’da bir doktor, hastası tarafından ALO 184’ü arayıp “O doktoru Konya’daki doktor gibi öldüreceğim’ diye tehditte bulundu. Olay sonrası polis ekipleri harekete geçti, şüpheli şahıs hakkında işlem başlatıldı.

Konya Şehir Hastanesi'nde dehşete düşüren bir olay yaşanmış kardiyoloji uzmanı olarak görev yapan doktor Ekrem Karakaya, hastasıyla yaşadığı tartışma sonrası başından vurularak ağır yaralanmıştı. Olayın ardından saldırgan intihar etmiş, doktor Karakaya ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Büyük bir üzüntüye sebep olan olayın üzerinden henüz çok bir zaman geçmemesine rağmen Sakarya’da da ölümle tehdit edildiği ileri sürülen doktorun eşinin sosyal medya paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

AMELİYATI YAPAN DOKTORU TEHDİT ETTİ

İddiaya göre, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kırık kolundan ameliyat olan ve kolu alçıya alınan bir şahıs, kolundaki şişlik ile morluklar nedeniyle ameliyatı yapan doktoru tehdit etti. Tehdit üzerine doktorun eşi sosyal medya hesabı üzerinden, “Ortopedi uzmanı eşim hastası tarafından ölümle tehdit ediliyor. Lütfen destek olur musunuz, daha çok kişiye ulaşmamız lazım. Eşimin (meslektaşım) bir hastası 184’ü arayıp ‘O doktoru Konya’daki doktor gibi’ öldüreceğim’ diyerek tehdit edildi” ifadelerine yer vererek yardım istedi.

‘O doktoru Konya’daki doktor gibi öldüreceğim’ dedi, polis harekete geçti

POLİS HAREKETE GEÇTİ, ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Doktorun aldığı iddia edilen tehdit paylaşımı binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Harekete geçen Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan şahıs hakkında adli işlem gerçekleştirildi.


Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...