Ormana moloz döken şahsa rekor ceza

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ormana moloz döken şahsa rekor ceza

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Arnavutköy'de ormanlık araziye moloz dökmeye çalışan bir şahsı gören vatandaş ekiplere haber verdi. Ormanı kirleterek moloz döken kişiye rekor ceza yazıldı.

Arnavutköy'de bir kamyonet sürücüsü ormanlık araziye moloz dökerek çevreyi kirletme girşiminde bulundu. Bunu gören duyarlı bir vatandaş polis ekiplerine haber verdi.

REKOR CEZA UYGULANDI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Arnavutköy'de ormanlık araziye kapalı kasa kamyonet ile moloz döken kişiye ekiplerin çalışması sonucunda 40 bin TL para cezası kesildi.

Arnavutköy'de dün saat 15.30 sıralarında Hacımaşlı Mahallesi domuz deresi mevkiinde kapalı kasa kamyonet ile bir şahıs kaçak moloz dökümü yaptı. Kaçak molozun döküldüğünü gören bir vatandaş polise ihbar da bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen şahıs tespit edilerek işlem yapıldı. Araç sürücüsü olduğu tespit edilen G.Ç.'ye toplamda 41 bin TL para cezası kesildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...