Osmangazi Köprüsü'nde aynı anda lastikleri patlayan otomobillerin sırrı çözüldü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı

Osmangazi Köprüsü'nde seyir halinde olan çok sayıdaki otomobilin lastiği peş peşe patladı. Sürücüler büyük şaşkınlık yaşarken, ilginç olayın nedeni de ortaya çıktı. Lastiklerin bir tırdan düşen demir parçası nedeniyle patladığı öğrenildi.

Osmangazi Köprüsü'nde 14 Eylül Perşembe günü yaşanan olayda 10 otomobilin lastiği aynı anda patlamış, duruma anlam veremeyen sürücüler emniyet şeridinde sıralanmışlardı.

 OTOMOBİLLERİN LASTİĞİ TEK TEK PATLADI

Osmangazi Köprüsü'nde görevli polis ekipleri ise kameralardan durumu görünce bölgeye giderek sürücüler lastik değiştirirken yol güvenliği aldı, tutanak tanzim edilmesine yardımcı oldu.

Osmangazi Köprüsü'nde aynı anda lastikleri patlayan otomobillerin sırrı çözüldü

PATLAMANIN SEBEBİ BULUNDU

Geriye dönük köprü kamera görüntülerini inceleyen polis, lastiklerin patlamasına bir tırdan düşen demir parçasının neden olduğunu belirledi. Tırın plakası tespit edilerek sürücüsüne "trafiği tehlikeye düşürmekten ve uygunsuz yük taşımadan" ceza uygulandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...