Oto faresinden kaşla göz arasında hırsızlık

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Oto faresinden kaşla göz arasında hırsızlık

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Geçerken uğramış gibi hırsızlık yaptı. Bursa'da bir şahıs yürürken bir aracı gözüne kestirdi. Oto faresi kaşla göz arasında kamyonetin içine girip ne var ne yoksa aldı.

Bursa'da sokaktan geçen şahıs bir kamyoneti gözüne kestirdi. Hızlı hareketlerle aracın içine girip ne bulduysa alan oto faresi hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Bursa'da park halindeki araçları kontrol eden şüpheli, gözüne kestirdiği mini kamyonetin içine girip değerli eşyalar bulunan çantayı alıp kayıplara karıştı. Hırsızlık anı kameraya anbean yansıdı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Bir şüpheli yolda yürüdüğü esnada park halindeki hafif ticari aracı fark etti. Soğukkanlı şüpheli hemen araca yönelerek kapıyı açtı. Araç içerisinde bulduğu ve içinde değerli eşyalar olan çantayı alarak dışarı çıktı. Oto faresinin o anları güvenlik kamerasına yansırken, polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...