Otomobil 7 metre yüksekten uçarak ters döndü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Otomobil 7 metre yüksekten uçarak ters döndü

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da gerçekleşen kazada iki otomobil çarpıştı. Araçlardan biri 7 metre yüksekten düşerek ters döndü. Korkutan kazada 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Antalya'da iki otomobil çarpıştı. Araçlardan biri çarpmanın etkisiyle 7 metre yükseklikten aşağı düştü.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Antalya’nın Manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kaza yapan otomobillerden biri ise, 6-7 metre yüksekten aşağıya uçarak ters döndü.

Sarılar Şelale Bulvarı'ndan Muhittin Ersoy Bulvarı istikametine seyir halindeki Osman Kurşun’un kullandığı 07 YPC 57 plakalı otomobil ile Sarılar 3106. Sokak'tan Muhittin Ersoy Bulvarı'na çıkmakta olan Halil Alkan’ın kullandığı 07 AFV 375 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın ardından 07 AFV 375 plakalı otomobil, yaklaşık 7 metre yükseklikten aşağıya uçarak ters döndü.

Otomobil 7 metre yüksekten uçarak ters döndü

Kazada araç sürücüsü Halil Alkan ve otomobilde bulunan Zarina Alkan yaralandı. Yaralılar sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer taraftan, Osman Kurşun’un kullandığı otomobildeki Merve Avcı Kurşun ve Burak Alp Kurşun da kazadan bir süre sonra kendilerini iyi hissetmeyince kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...