Özel hastanede skandal görüntüler! Sağlık çalışanlarının TikTok mesaisi: Yoğun bakım ünitesi önünde video çektiler

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Elazığ'daki özel bir hastanede kayda geçen görüntüler tepkilerin odağı oldu. Görüntülerde sağlık çalışanları yoğun bakım ünitesinin önünde TikTok videosu çektiği görüldü. Hastane personelinin, o anlarda alışveriş arabasına bindiği ve video çektiği anlar yer aldı. O video gündeme oturdu ve tepkiler peş peşe geldi. İşte anbean kaydedilen o anlar...

Hastanede kayda geçen skandal görüntüler pes dedirtti. Sağlık çalışanları, dünyaca ünlü sosyal medya platformu TikTok için yoğun bakım ünitesinin önünde video çekicne tepkiler gecikmedi. Elazığ’da özel bir hastanede sağlık çalışanlarının sosyal medya videosu için yaptıkları harekete tepkiler yağıyor.

Aylar sonra ortaya çıkan görüntülerde 3 sağlık çalışanın sosyal medya paylaşım platformları için yoğun bakım ünitesi önünde video çektiği yer alıyor.

ALIŞVERİŞ ARABASIYLA HASTANEDE TİKTOK MESAİSİ

Getirdikleri alışveriş arabasını sedye olarak kullan personel, daha sonra yoğun bakım yazısının önünde hem video hem de fotoğraf çektiği görüntüler vatandaşların tepkisine neden oldu.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...