Polis her yerde onu arıyor

Polis her yerde onu arıyor
Başlık ResmiPolis her yerde onu ariyor

Bursa'da polis müdürlük için Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve şoförünü tabancayla vurarak ağır yaralayan bu şüpheliyi arıyor.

Kaydet
|
Edinilen bilgiye göre, AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, saat 16.00 sıralarında makamında silahlı saldırıya uğradı.

Başçavuşluktan zabıta memurluğuna geçtiği öğrenilen F.B, zabıta müdürü olmak için başkanla tartıştı. Zanlı F.B, silahla Başkan Yıldız'a ve makam şoförü Yener Şimşek'e ateş etti. Başkan gözünden, şoförü ise karnından yaralandı. Hemen hastane kaldırılan başkan ve şoförünün hayatı tehlikesinin olduğu bildirildi.

Olaydan sonra 10 plakalı bir araçla firar eden 41 yaşındaki şüpheli F.B.'nin bulunması için ekipler alarma geçti. Ekipler şimdi her yerde bu şüpheliyi arıyor. F.B'nin daha evvel Gürsuspor Kulübü başkanlığı yaptığı öğrenildi.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.