Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Reyhanlı saldırısının faili Muhammed Dib Koralı tutuklandı

Reyhanlı terör saldırısının faili Muhammed Dib Koralı, dün yakalanmıştı. Bakan Tunç, terörist Koralı'nın tutuklandığını duyurdu.

Kaydet
a- | +A

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2013 yılında düzenlenen hain terör saldırısında 53 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Terör saldırısının faili Mohammad Dib Koralı, yıllardır aranıyordu.

Terörist Koralı, MİT'in çalışmaları sonrası Suriye'de yakalandı.

BAKMADAN GEÇME
Abdüllatif Şener
HABER

Abdüllatif Şener'in oğlu Şamil Şener tutuklandı! Diğer oğlu da anneannesini öldürmüştü

Bakan Tunç, teröristin tutuklandığını sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu:

Hatay ili Reyhanlı ilçemizde 2013 yılında düzenlenen hain terör saldırısının şüphelisi olan ve Suriye’de yakalanan Mohammad Dib Korali, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Hatay Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Yüreğimizi yakan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

https://x.com/yilmaztunc/status/1879131318010720594

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.