Sağanak başladı, 10 farklı yangın çıktı! Trafo patladı, elektrikler kesildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Sağanak başladı, 10 farklı yangın çıktı! Trafo patladı, elektrikler kesildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sağanak yağışla birlikte 10 farklı yangın birden çıktı. Bölgede trafo patlaması ile birlikte elektrik kesintisi de meydana geldi.

Meteoroloji'nin turuncu kod ile uyardığı Muğla'da sabah saatlerinde şiddetli sağanak etkili oldu. Bodrum ilçesinde başlayan yağmur, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

Gölköy mahallesinde iddiaya göre yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Trafo alev alev yanarken duman geniş bir alandan görüldü. İhbarın ardından bölgeye itfaiye ve elektrik dağıtım firması ekipleri sevk edildi. Ekipler, yanan trafoya müdahale ederek söndürdü. Bölgede elektrik kesintileri yaşandı.

UFAK ÇAPLI 10 YANGIN BİRDEN ÇIKTI

Öte yandan Gölköy ve Gündoğan mahallelerinde yağış anında ufak çaplı 10 adet yangının çıktığı öğrenildi. 2’si otelde olmak üzere ikametlerde ve trafolarda çıkan bu yangınlar, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Yıldırım düşmesi sonucu çok sayıda evde elektrikli aletlerin bozulduğu belirtildi.

Sağanak başladı, 10 farklı yangın çıktı! Trafo patladı, elektrikler kesildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...