Sakarya'da feci kaza! Ters yönde giden araç dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Sakarya'da feci kaza! Ters yönde giden araç dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sakarya’da meydana gelen kazada ters yönde ilerleyen otomobile tır çaptı. Kazada 1 kişi olay yerinde can verirken yaralanan 3 kişi de sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Sakarya’nın Geyve ilçesi D-650 karayolunda ters yönde ilerleyen otomobil tır ile çarpıştı, 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı. Feci kaza, D-650 karayolu Nuruosmaniye Mahallesi mevkii Adapazarı istikametinde yaşandı.

TERS YÖNDE GİTTİ CANINDAN OLDU

Faruk Aydın idaresindeki otomobil, ters yönde ilerlediği esnada R.İ. idaresindeki tır ile çarpıştı. Kazada sürücü Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde bulunan 3 kişi de yaralandı. Bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları hastaneye sevk etti. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...