Samsun'da şüpheli ölüm! Ailesinin haber alamadığı kişi ırmakta ölü bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Samsun'da şüpheli ölüm! Ailesinin haber alamadığı kişi ırmakta ölü bulundu

GÜNDEM Haberleri

Samsun'un Havza ilçesinde bir ırmakta görülen ceset ihbarı üzerine ekipler hareket geçti. Yapılan incelemelerde cesedin dünden beri ailesinin bir türlü haber alamadığı kişiye ait olduğu ortaya çıktı.

Samsun'da ırmakta görülen bir ceset ekipleri harekete geçirdi. Dün saat 15.00 sıralarından Boyalıca Mahallesi mevkiindeki Tersakan Irmağı civarına gittiğini söyleyerek evden ayrılan M.K gece dönmeyince, ailesi çevrede kendisini aramaya başladı.

M.K'nın yakınları, sabah saatlerinde Tersakan Irmağı'nda bir erkek cesedi görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

IRMAĞA DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİĞİ ÜZERİNE DURULUYOR

Gelen ekiplerce ırmaktan çıkartılan bu kişinin M.K olduğu tespit edildi. İncelemenin ardından M.K'nın cesedi, Havza Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. M.K'nın ayakkabı yüklü tırın dorsesinden dökülen malzemelere bakmak için bölgeye gittiği ve ırmağa düşerek  hayatını kaybettiği  üzerinde duruluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...