Sanayi sitesindeki yangınla ilgili 1 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'ndeki yangınla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 1'inin tutuklandığı, 4'ünün işlemlerinin devam ettiği bildirildi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda çıkan yangın 16 saat sonra söndürüldü.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Fabrikadan geriye enkaz yığını kalırken dün Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, dün meydana gelen yangınla ilgili mahallinde yapılan araştırmalar sonucunda yangına sebebiyet verdikleri değerlendirilen ve görgü tanığı tarafından teşhis edilen A.F.E, A.E.İ, F.E.A, A.E.İ. ve M.E.İ'in Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi.

Sanayi sitesindeki yangınla ilgili 1 kişi tutuklandı - 1. Resim

1'İ TUTUKLANDI

Öte yandan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 1'inin tutuklandığı, 4'ünün işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Sanayi sitesindeki yangınla ilgili 1 kişi tutuklandı - 2. Resim

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...