Sarıyer'de selfie çekinen 4 gençten biri denize düştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Sarıyer'de 4 arkadaş dehşeti yaşadı. Anı olsun diye fotoğraf çekilen gençlerden biri kaygan zeminde ayağının kayması sonucu denize düştü. Talihsiz genç bir anda dalgalar arasında kayboldu. Çok sayıda ekibin arama çalışmaları devam ediyor. 

Sarıyer’de 4 arkadaşın kar altında resim çekmek istemesi faciayla son buldu. İçlerinden biri ayağının kayması sonucu denize düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Denizde arama çalışmaları devam ediyor. 

POZ VERİRKEN DENİZE DÜŞTÜ

Olay, Rumeli Hisarı’nda saat 21.30 sularında yaşandı. Sahilde yürüyen 4 arkadaş birlikte fotoğraf çekilmek istedi. Poz vermek için arkalarını sahile dönen 4 arkadaştan Recep Solmaz (25) şiddetli rüzgar ve zeminin kaygan olması sebebiyle kayıp denize düştü.

Dalgalara kapılan talihsiz genç sürüklenerek yok oldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sahil Güvenlik ekipleri, güvenlik botuyla denizde arama yaparken asayiş ekipleri ise sahil kenarında güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri de herhangi bir duruma karşı hazırda bekledi.

ARKADAŞLARI KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Recep Solmaz'ın 3 arkadaşı ise polis tarafından karakola götürüldü.
Ekipler, olumsuz hava koşullarına rağmen Sahil Güvenlik botuyla arama çalışmalarını sürdürürken, gencin yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...