Şehit polis için taziye çadırı kuruldu!

Şehit polis için taziye çadırı kuruldu!
Başlık ResmiSehit polis için taziye çadiri kuruldu!

Mardin'in Midyat ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit düşen 4 yıllık polis memuru Abdullah Ümit Sercan'ın baba ocağında taziye çadırı kuruldu.

Kaydet
|
Midyat ilçesinde şüphe üzerine durdurmak istedikleri araçtaki PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu şehit olan Abdullah Ümit Sercan (28) için Alanya ilçesi Kerim Kaptanlar Sokak'taki Salur Apartmanı önünde taziye çadırı kuruldu.
Alanya Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan taziye çadırına gelen vatandaşlar Sercan ailesi yakınlarına başsağlığı diledi.


Şehit Sercan'ın cenazesi, acı haberi aldıktan sonra Mardin'e giden annesi Gülten, babası Durmuş Ali ve eşi Özay'ın da katılacağı törenin ardından Alanya'ya getirilecek. Şehidin cenazesi, Alanya'da Özmüftüoğlu Camisi'nde kılınacak namazının ardından, Alanya'daki şehitliğe defnedilecek.


-20 gün önce baba olmuştu
Şehit Abdullah Ümit Sercan'ın bir yıl önce Mardin'e tayininin çıktığı, öğretmen olan eşi Özay'ın da 6 ay önce Midyat ilçesine tayin olduğu belirtildi.Bir yıl önce evlenen şehit Sercan'ın 20 gün önce baba olduğu, oğluna Ali ismini verdiği öğrenildi.
Şehit haberi alan Özay ile baba Durmuş Ali ve anne Gülten Sercan dün Mardin'e gitmişlerdi.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.