Şeyh Edebali Türbesi'nde yılan paniği! Emzirme odasından zehirli 'engerek' çıktı: 10 dakika içinde öldürücü etkisi var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bilecik'te bulunan Şeyh Edebali Türbesi'nin yer aldığı nokta görülen engerek yılanı paniğe neden oldu. Bebek emzirme odasında bulunan zehirli engerek yılanı ekipler tarafından yakalandı. Türkiye'deki zehirli engerek yılanı bir ısırığı ile 5 veya10 içinde öldürücü bir etkiye sahip.

Türkiye'de havaların ısınmasıyla birlikte birçok noktada yılanlar görülmeye başlandı. Bu kez Bilecik'te Şeyh Edebali Türbesi'nin bulunduğu yerleşkede görülen yılan yürekleri ağza getirdiği gibi engerek olduğu ortaya çıktı.

EMZİRME ODASINDAN 'ENGEREK YILANI' ÇIKTI

Şeyh Edebali Türbesi yerleşlesi içinde çocuk emzirme odasında yılan gören bir vatandaş paniğe kapıldı. Hemen görevlilere haber verilmesi üzerine Bilecik Belediyesine bağlı Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler yılan yakalama aparatıyla hayvanı yakalayarak çöp poşedi içine koydu. Yılanın zehirli engerek olduğu öğrenilirken, ekipler yılanı ormanlık alana bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BİR ISIRIĞI İLE 5-10 DAKİKA İÇİNDE ÖLDÜRÜYOR

Engerek yılanının ülkemizdeki 15 zehirli yılan türünden birisi ve oldukça zehirli ve tehlikeli bir hayvan olduğu belirten uzmanlar yılanın 5 veya 10 dakika içinde ölüme neden olabileceğini belirterek uyarılarda bulunuyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...