Siirt'te yakalanan PKK'lı teröristin işbirlikçisi olduğu 13 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Siirt'te yakalanan PKK'lı teröristin işbirlikçisi olduğu 13 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Hain terör örgütleri ile mücadele kapsamında devam eden titiz çalışmalar sayesinde Siirt'te saldırı hazırlığındayken yakalanan PKK'lı teröriste ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bir gelişme yaşandı. Soruşturmada gözaltına alınan 13 şüpheli çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Saldırı hazırlığındayken yakalanan PKK'lı teröristin işbirlikçisi 13 şüpheli hakkında karar verildi.  Siirt Valiliği tarafından apılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube müdürlükleri koordinesinde yapılan çalışmalarda, Siirt'te saldırı hazırlığında olan terör örgütü PKK/KCK üyesi B.B'nin 10 Ekim'de kalaşnikof silah ve 2 el bombasıyla yakalanmasına ilişkin devam eden çalışmalarda örgüt mensubunun kurye ve iş birlikçi faaliyetlerine dair bilgilere ulaşıldı.

TERÖRİST İŞBİRLİKÇİSİ 13 KİŞİ TUTUKLANDI

Bu kapsamda Siirt merkezli Batman, Şırnak ve Mardin'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Şüphelilerden 13'ü tutuklandı, 9'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...