Son dakika... Mehmetçik'ten teröre darbe! Suriye'nin kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son dakika... Mehmetçik'ten teröre darbe! Suriye'nin kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Bugün Irak'taki Gara'da da 2 terörist etkisiz hale getirildi. Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 5'e yükselmiş oldu.

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde tespit edilen 5 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi." ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

-Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor. Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1715709889320726576

IRAK'IN KUZEYİNDE 2 TERÖRİST ETKİSİZ

Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu bölgesi olan Gara'da tespit edilen 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilmişti. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, terörü kaynağında kurutmak konusundaki azim ve kararlılığa vurgu yapılmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...