Sirkeci’deki ünlü börekçide mide bulandıran görüntü: Fare tepsilerin içinde cirit attı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Fatih Sirkeci’deki bir börekçide mide bulandıran görüntüler kaydedildi. Farenin börek tepsilerinin içerisindeki yiyecek kırıntılarını yediği görüldü. Dükkanda ayrıca hijyen kurallarının hiçe sayıldığı görüldü.

Fatih Sirkeci’de dün akşam kayda alınan görüntüler mide bulandırdı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, börekçinin önünden geçen şahıs, bir farenin börek tepsisinde gezdiğini fark etti. Bu manzara karşısında şoke olan vatandaş, farenin tepsideki börek kırıntılarını yediğini görünce, o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Kapalı olan dükkanının vitrininden çekilen görüntülerde farenin tezgahta dolaştığı görüldü.

Sirkeci’deki ünlü börekçide mide bulandıran görüntü: Fare tepsilerin içinde cirit attı

Görüntülerde, farenin tezgahtaki tepsi içerisindeki börek kırıntılarını yiyerek karnını doyurduğu ve daha sonra tezgah üzerindeki diğer tepsilerin üzerinde dolaştığı görülüyor. Öte yandan, dükkanda hijyen kurallarının da hiçe sayıldığı görüntülere yansıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...