Şişli'de gece vakti feci kaza! Lüks cip beton direğe hızla çarptı, parçaları eve girdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Şişli'de gece vakti feci kaza! Lüks cip beton direğe hızla çarptı, parçaları eve girdi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şişli’de lüks cip, Kağıthane Tüneli’nden hızını alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle viyadüğün beton direğine çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle sürücü ve beraberindeki 3 kişi araçta sıkıştı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarılan yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Feci kazada cipten kopan parçalar bir evin içine girdi.

Gece vakti yaşanan kaza hem yürekleri ağza getirdi hem de aracın parçaları eve kadar girdi. Saat 04.00 sıralarında Kağıthane Tüneli Şişli çıkışında  yaşanan olayda tünel çıkışında hızını alamayan S. T. kontrolündeki lüks cip, önce yeşil alana, ardından da viyadüğün beton direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan 4 dört kişi araçta sıkıştı.

4 KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ve sağlık ekipleri araçta sıkışan 4 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin yarım saatlik çalışmalarıyla yaralanan 4 kişi sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sürücü S.T. ağır yaralı olarak, berberindeki H.A., C.A ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

'YILDIRIM GİBİ BİR SES DUYDUK'

Cipin duvara çarpmasıyla evine araçtan kopan bir parça girdiğini ve yıldırım gibi bir ses duyduğunu söyleyen Selin Can olay şu ifadelerle anlattı:

-Ben karşıdaki blokta oturuyorum. Tam da yağmur yağdığı için camı kapatmaya gittim. Birden önüme şöyle bir parça düştü. Daha sonra yıldırım gibi bir ses duyduk. Dışarı baktığımızda çığlık sesi duyunca koşarak arkadaşlarımla indim. Sanrım tünelden hızlarını alamamışlar. Bir kurye arkadaşın dediğine göre 200 ile geliyorlardı. Virajı alamadıkları için de çarpmışlar duvara. İçeride 4 kişi vardı. Biri ağır yaralıydı, şoför çıkamamıştı. Kalan üçü dışardaydı. Diğerlerinin durumu iyiydi de şoförün durumu iyi değildi.

Yaşanan kazada beton direğe çarpan cipte hasar meydana gelirken polis ekipleri, kazayla ilgili çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...