Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sokağa çöp atmak cezasız kalmayacak! O kentimizde çekirdek kabuğu atmanın bedeli 2 bin 953 lira

Sokağa çöp atmak cezasız kalmayacak! O kentimizde çekirdek kabuğu atmanın bedeli 2 bin 953 lira
Fotoğraf Başlığı Sokaga çöp atmak cezasiz kalmayacak! O kentimizde çekirdek kabugu atmanin bedeli 2 bin 953 lira

Çevreyi kirleten Eskişehirliler artık para cezalarıyla karşılaşacak. Belediye çöp, sigara izmariti, çekirdek kabuğu ve benzeri atıkları çöp kutuları yerine yerlere atıp çevreyi kirletenlere yarın itibarıyla 2 bin 953 lira para cezası verileceğini duyurdu.

Kaydet
a- | +A

Belediyeler çevreyi temiz tutmak için para cezaları vermeye başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de uygulamaya katıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi "Tertemiz Eskişehir" sloganıyla yola çıkarak farkındalık kampanyasına başlıyor. Zabıta ekipleri çevreyi kirletenlere Kabahatler Kanunu gereğince 2 bin 953 TL idari para cezası uygulayacak.

Sokağa çöp atmak cezasız kalmayacak! O kentimizde çekirdek kabuğu atmanın bedeli 2 bin 953 lira - 1. Resim
Başlık ResmiSokağa çöp atmak cezasız kalmayacak! O kentimizde çekirdek kabuğu atmanın bedeli 2 bin 953 lira - 1. Resim

5 ŞUBAT'TA START VERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlükleri "Daha temiz bir Eskişehir" için el ele verdi. Vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamasını amaçlayan zabıta ekipleri, yerlere tüküren, çöp, sigara izmariti, çekirdek kabuğu ve benzeri atıkları çöp kutuları yerine yerlere atanlarla ilgili idari para cezası uygulanacağını bildirdi.

BAKMADAN GEÇME
Özel ekip kuruldu, sosyal medyaya sınır geliyor: 13 yaşa ayrı, 16 yaşa ayrı...
HABER

Özel ekip kuruldu, sosyal medyaya sınır geliyor: 13 yaşa ayrı, 16 yaşa ayrı...

Denetim ekipleri, 5 Şubat Çarşamba günü itibari ile çevreyi kirletenlere karşı gerekli işlemleri yapmak için düzenli olarak sahada görev başında olacak.

Sokağa çöp atmak cezasız kalmayacak! O kentimizde çekirdek kabuğu atmanın bedeli 2 bin 953 lira - 2. Resim
Başlık ResmiSokağa çöp atmak cezasız kalmayacak! O kentimizde çekirdek kabuğu atmanın bedeli 2 bin 953 lira - 2. Resim

5326 sayılı Kabahatler Kanununun 32/1. Maddesi gereğince 2 bin 953 TL idari para cezası uygulanacağını belirten zabıta ekipleri, vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.